Po předchozí domluvě je pro hosty připravena nekuřácká hospoda s barem a kuchyní, zaměřenou na venkovskou idylu Česka. Místo má svůj jednoduchý půvab, sezónní zpracování čerstvých, domácích potravin navozuje pocit z dětství u babičky na prázdninách.
Hosté volí mezi plným komfortem servírování našeho večerního menu a přípravou jídla ve vlastní kuchyni v atmosféře radosti nad smaženými hříbky z houbařského výletu do okolních lesů, pečenou rybou z rybníka za statkem nebo nad čerstvým chlebem, třeba s čerstvým sýrem z naší mlékárny a medem z louky na Orlovsku.
Vaši kulinářskou fantazii venkovské dovolené jistě podpoří možnost nákupu BIO jehňat, mléka, kefírů, tvarohu, sýrů, marmelád či zeleniny přímo ze dvora.
1. Husí kolárek, nadívaný vepřovou plecí, smažené bramborové krutony a placky pečené na plotně
2. Terina s husím masem a bylinkami na lůžku z červené řepy, domácí majonéza
3. Francouzská cibulačka s BIO kozím sýrem Orlovsko
4. Pomalu pečený králík na víně se skořicí, smažená cibule, mangolt, bramborový, žemlový knedlík
5. Daňčí filet, domácí hranolky
6. Čerstvý BIO kozí sýr, med z Orlovska a nakládaný černý jeřáb v redukci Cabernetu Sauvignon